Cube Bouldergym

Klimcentrum Cube Bouldergym heet je hartelijk welkom aan de Hoge Bothofstraat 49 in Enschede.

Meer informatie over Cube Bouldergym in Enschede

Voor de echte avonturiers ben je bij Cube Bouldergym aan het juiste adres. Deze Klimcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Cube Bouldergym en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Klimcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Enschede, spreekt Cube Bouldergym tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Klimcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Klimcentrum op Hoge Bothofstraat 49 in Enschede. Telefonisch is Cube Bouldergym te bereiken via 31 6 10968707 en op de website http://www.cubebouldergym.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Cube Bouldergym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cube Bouldergym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Cube Bouldergym

Bezoekers bekeken ook