Breakout Room Escape Room

Escaperoomcentrum Breakout Room Escape Room heet je hartelijk welkom aan de Jagersheuvelstraat 3a in s-Hertogenbosch.

Meer informatie over Breakout Room Escape Room in s-Hertogenbosch

Voor de echte avonturiers ben je bij Breakout Room Escape Room aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Breakout Room Escape Room en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van s-Hertogenbosch, spreekt Breakout Room Escape Room tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Jagersheuvelstraat 3a in s-Hertogenbosch. Telefonisch is Breakout Room Escape Room te bereiken via 31 73 689 8257 en op de website http://www.breakoutroom.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Breakout Room Escape Room? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Breakout Room Escape Room het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Breakout Room Escape Room

Bezoekers bekeken ook