Escape From Space

Escaperoomcentrum Escape From Space heet je hartelijk welkom aan de Rijksweg 16B in Molenhoek.

Meer informatie over Escape From Space in Molenhoek

Voor de echte avonturiers ben je bij Escape From Space aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escape From Space en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Molenhoek, spreekt Escape From Space tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Rijksweg 16B in Molenhoek. Telefonisch is Escape From Space te bereiken via en op de website http://escapefromspace.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escape From Space? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escape From Space het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escape From Space

Bezoekers bekeken ook