Escaperoom 't Snoepwinkeltje

Escaperoomcentrum Escaperoom 't Snoepwinkeltje heet je hartelijk welkom aan de Markt 13 in Steenbergen.

Meer informatie over Escaperoom 't Snoepwinkeltje in Steenbergen

Voor de echte avonturiers ben je bij Escaperoom 't Snoepwinkeltje aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escaperoom 't Snoepwinkeltje en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Steenbergen, spreekt Escaperoom 't Snoepwinkeltje tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Markt 13 in Steenbergen. Telefonisch is Escaperoom 't Snoepwinkeltje te bereiken via 31 6 14768991 en op de website https://www.escaperoom-snoepwinkeltje.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escaperoom 't Snoepwinkeltje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escaperoom 't Snoepwinkeltje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escaperoom ’t Snoepwinkeltje

Bezoekers bekeken ook