Custom Escaperoom

Escaperoomcentrum Custom Escaperoom heet je hartelijk welkom aan de Amsteldijk 216 in Amsterdam.

Meer informatie over Custom Escaperoom in Amsterdam

Voor de echte avonturiers ben je bij Custom Escaperoom aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Custom Escaperoom en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Amsterdam, spreekt Custom Escaperoom tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Amsteldijk 216 in Amsterdam. Telefonisch is Custom Escaperoom te bereiken via 31 20 261 8949 en op de website https://www.customescaperoom.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Custom Escaperoom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Custom Escaperoom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Custom Escaperoom

Bezoekers bekeken ook