Escape Team Tilburg

Escaperoomcentrum Escape Team Tilburg heet je hartelijk welkom aan de Dr Hub van Doorneweg 105 in Tilburg.

Meer informatie over Escape Team Tilburg in Tilburg

Voor de echte avonturiers ben je bij Escape Team Tilburg aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escape Team Tilburg en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Tilburg, spreekt Escape Team Tilburg tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Dr Hub van Doorneweg 105 in Tilburg. Telefonisch is Escape Team Tilburg te bereiken via 31 85 004 4367 en op de website https://escape-team.nl/tilburg kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escape Team Tilburg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escape Team Tilburg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escape Team Tilburg

Bezoekers bekeken ook