Xitroom

Escaperoomcentrum Xitroom heet je hartelijk welkom aan de Prins Hendrikkade 135A in Amsterdam.

Meer informatie over Xitroom in Amsterdam

Voor de echte avonturiers ben je bij Xitroom aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Xitroom en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Amsterdam, spreekt Xitroom tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Prins Hendrikkade 135A in Amsterdam. Telefonisch is Xitroom te bereiken via 31 6 18888415 en op de website https://www.xitroom.com/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Xitroom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Xitroom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Xitroom

Bezoekers bekeken ook