De Broekerberg

Sportklimmen De Broekerberg heet je hartelijk welkom aan de Bijlestaal 64 in Broek op Langedijk.

Meer informatie over De Broekerberg in Broek op Langedijk

Voor de echte avonturiers ben je bij De Broekerberg aan het juiste adres. Deze Sportklimmen voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij De Broekerberg en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Sportklimmen.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Broek op Langedijk, spreekt De Broekerberg tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Sportklimmen is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Sportklimmen op Bijlestaal 64 in Broek op Langedijk. Telefonisch is De Broekerberg te bereiken via 31 6 29531620 en op de website https://www.broekerberg.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij De Broekerberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Broekerberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. De Broekerberg

Bezoekers bekeken ook