Speeltoestel Klimpark

Sportklimmen Speeltoestel Klimpark heet je hartelijk welkom aan de in Alphen aan den Rijn.

Meer informatie over Speeltoestel Klimpark in Alphen aan den Rijn

Voor de echte avonturiers ben je bij Speeltoestel Klimpark aan het juiste adres. Deze Sportklimmen voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Speeltoestel Klimpark en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Sportklimmen.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Alphen aan den Rijn, spreekt Speeltoestel Klimpark tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Sportklimmen is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Sportklimmen op in Alphen aan den Rijn. Telefonisch is Speeltoestel Klimpark te bereiken via en op de website kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Speeltoestel Klimpark? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Speeltoestel Klimpark het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Speeltoestel Klimpark

Bezoekers bekeken ook