Graviton Bouldergym

Sportklimmen Graviton Bouldergym heet je hartelijk welkom aan de Geerweg 2 in Sittard.

Meer informatie over Graviton Bouldergym in Sittard

Voor de echte avonturiers ben je bij Graviton Bouldergym aan het juiste adres. Deze Sportklimmen voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Graviton Bouldergym en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Sportklimmen.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Sittard, spreekt Graviton Bouldergym tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Sportklimmen is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Sportklimmen op Geerweg 2 in Sittard. Telefonisch is Graviton Bouldergym te bereiken via 31 46 452 6434 en op de website http://www.gravitonbouldergym.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Graviton Bouldergym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Graviton Bouldergym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Graviton Bouldergym

Bezoekers bekeken ook