Klimmuur Valkenhuizen

Sportklimmen Klimmuur Valkenhuizen heet je hartelijk welkom aan de Beukenlaan 19 in Arnhem.

Meer informatie over Klimmuur Valkenhuizen in Arnhem

Voor de echte avonturiers ben je bij Klimmuur Valkenhuizen aan het juiste adres. Deze Sportklimmen voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Klimmuur Valkenhuizen en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Sportklimmen.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Arnhem, spreekt Klimmuur Valkenhuizen tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Sportklimmen is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Sportklimmen op Beukenlaan 19 in Arnhem. Telefonisch is Klimmuur Valkenhuizen te bereiken via en op de website kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Klimmuur Valkenhuizen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Klimmuur Valkenhuizen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Klimmuur Valkenhuizen

Bezoekers bekeken ook