Baalder Boulder

Sportklimmen Baalder Boulder heet je hartelijk welkom aan de Kleine Pollen 22 in Hardenberg.

Meer informatie over Baalder Boulder in Hardenberg

Voor de echte avonturiers ben je bij Baalder Boulder aan het juiste adres. Deze Sportklimmen voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Baalder Boulder en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Sportklimmen.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Hardenberg, spreekt Baalder Boulder tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Sportklimmen is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Sportklimmen op Kleine Pollen 22 in Hardenberg. Telefonisch is Baalder Boulder te bereiken via en op de website https://www.thecrag.com/en/climbing/netherlands/area/2476713648 kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Baalder Boulder? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Baalder Boulder het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Baalder Boulder

Bezoekers bekeken ook