De Ketelfabriek

Escaperoomcentrum De Ketelfabriek heet je hartelijk welkom aan de Stationsweg 124 in Oostrum.

Meer informatie over De Ketelfabriek in Oostrum

Voor de echte avonturiers ben je bij De Ketelfabriek aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij De Ketelfabriek en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Oostrum, spreekt De Ketelfabriek tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Stationsweg 124 in Oostrum. Telefonisch is De Ketelfabriek te bereiken via 31 478 206 006 en op de website https://www.ketelfabriek.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij De Ketelfabriek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Ketelfabriek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. De Ketelfabriek

Bezoekers bekeken ook