t Kraagje

Escaperoomcentrum t Kraagje heet je hartelijk welkom aan de Sint Adrianusstraat 47 in Eindhoven.

Meer informatie over t Kraagje in Eindhoven

Voor de echte avonturiers ben je bij t Kraagje aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij t Kraagje en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Eindhoven, spreekt t Kraagje tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Sint Adrianusstraat 47 in Eindhoven. Telefonisch is t Kraagje te bereiken via en op de website kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij t Kraagje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je t Kraagje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. t Kraagje

Bezoekers bekeken ook