Escaperoom The Olympic Secret

Escaperoomcentrum Escaperoom The Olympic Secret heet je hartelijk welkom aan de Stadionplein 2 in Amsterdam.

Meer informatie over Escaperoom The Olympic Secret in Amsterdam

Voor de echte avonturiers ben je bij Escaperoom The Olympic Secret aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escaperoom The Olympic Secret en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Amsterdam, spreekt Escaperoom The Olympic Secret tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Stadionplein 2 in Amsterdam. Telefonisch is Escaperoom The Olympic Secret te bereiken via 31 20 675 2900 en op de website https://hetportiershuisje.nl/escape-rooms-nieuw/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escaperoom The Olympic Secret? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escaperoom The Olympic Secret het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escaperoom The Olympic Secret

Bezoekers bekeken ook