Du Monde Escaperooms

Escaperoomcentrum Du Monde Escaperooms heet je hartelijk welkom aan de Dorpsstraat 104A in Amstelveen.

Meer informatie over Du Monde Escaperooms in Amstelveen

Voor de echte avonturiers ben je bij Du Monde Escaperooms aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Du Monde Escaperooms en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Amstelveen, spreekt Du Monde Escaperooms tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Dorpsstraat 104A in Amstelveen. Telefonisch is Du Monde Escaperooms te bereiken via 31 20 345 3366 en op de website http://www.dumondeescaperooms.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Du Monde Escaperooms? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Du Monde Escaperooms het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Du Monde Escaperooms

Bezoekers bekeken ook