Escape the Gate

Escaperoomcentrum Escape the Gate heet je hartelijk welkom aan de Lievevrouwestraat 60 in Bergen op Zoom.

Meer informatie over Escape the Gate in Bergen op Zoom

Voor de echte avonturiers ben je bij Escape the Gate aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escape the Gate en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Bergen op Zoom, spreekt Escape the Gate tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Lievevrouwestraat 60 in Bergen op Zoom. Telefonisch is Escape the Gate te bereiken via en op de website https://gevangenpoortboz.nl/escape-the-gate/#reserveren kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escape the Gate? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escape the Gate het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escape the Gate

Bezoekers bekeken ook