De Verdwenen Journalist

Escaperoomcentrum De Verdwenen Journalist heet je hartelijk welkom aan de Frans Halsplantsoen 10 in Voorschoten.

Meer informatie over De Verdwenen Journalist in Voorschoten

Voor de echte avonturiers ben je bij De Verdwenen Journalist aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij De Verdwenen Journalist en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Voorschoten, spreekt De Verdwenen Journalist tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Frans Halsplantsoen 10 in Voorschoten. Telefonisch is De Verdwenen Journalist te bereiken via en op de website kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij De Verdwenen Journalist? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Verdwenen Journalist het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. De Verdwenen Journalist

Bezoekers bekeken ook