KidsEscape Valkenburg

Escaperoomcentrum KidsEscape Valkenburg heet je hartelijk welkom aan de Heunsbergerweg 11 in Valkenburg.

Meer informatie over KidsEscape Valkenburg in Valkenburg

Voor de echte avonturiers ben je bij KidsEscape Valkenburg aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij KidsEscape Valkenburg en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Valkenburg, spreekt KidsEscape Valkenburg tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Heunsbergerweg 11 in Valkenburg. Telefonisch is KidsEscape Valkenburg te bereiken via 31 43 601 2985 en op de website http://kidsescaperoomvalkenburg.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij KidsEscape Valkenburg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KidsEscape Valkenburg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. KidsEscape Valkenburg

Bezoekers bekeken ook