Viking Escape Ede

Escaperoomcentrum Viking Escape Ede heet je hartelijk welkom aan de Frankeneng 114V in Ede.

Meer informatie over Viking Escape Ede in Ede

Voor de echte avonturiers ben je bij Viking Escape Ede aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Viking Escape Ede en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Ede, spreekt Viking Escape Ede tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Frankeneng 114V in Ede. Telefonisch is Viking Escape Ede te bereiken via 31 6 10892698 en op de website http://www.unlockadventures.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Viking Escape Ede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Viking Escape Ede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Viking Escape Ede

Bezoekers bekeken ook