Escaperoom Het Jachthuis Genemuiden

Escaperoomcentrum Escaperoom Het Jachthuis Genemuiden heet je hartelijk welkom aan de Pr. Beatrixstraat 31A in Genemuiden.

Meer informatie over Escaperoom Het Jachthuis Genemuiden in Genemuiden

Voor de echte avonturiers ben je bij Escaperoom Het Jachthuis Genemuiden aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escaperoom Het Jachthuis Genemuiden en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Genemuiden, spreekt Escaperoom Het Jachthuis Genemuiden tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Pr. Beatrixstraat 31A in Genemuiden. Telefonisch is Escaperoom Het Jachthuis Genemuiden te bereiken via 31 6 11483558 en op de website http://escaperoomgenemuiden.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escaperoom Het Jachthuis Genemuiden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escaperoom Het Jachthuis Genemuiden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escaperoom Het Jachthuis Genemuiden

Bezoekers bekeken ook