District 5531

Escaperoomcentrum District 5531 heet je hartelijk welkom aan de Troprijt 5 Let op! Aan overzijde van boerderij in Bladel.

Meer informatie over District 5531 in Bladel

Voor de echte avonturiers ben je bij District 5531 aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij District 5531 en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Bladel, spreekt District 5531 tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Troprijt 5 Let op! Aan overzijde van boerderij in Bladel. Telefonisch is District 5531 te bereiken via 31 6 41865653 en op de website http://www.district5531.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij District 5531? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je District 5531 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. District 5531

Bezoekers bekeken ook