Forsaken escape room

Escaperoomcentrum Forsaken escape room heet je hartelijk welkom aan de Zutphenseweg 6 in Deventer.

Meer informatie over Forsaken escape room in Deventer

Voor de echte avonturiers ben je bij Forsaken escape room aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Forsaken escape room en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Deventer, spreekt Forsaken escape room tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Zutphenseweg 6 in Deventer. Telefonisch is Forsaken escape room te bereiken via 31 6 82656561 en op de website http://www.forsakenescaperoom.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Forsaken escape room? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Forsaken escape room het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Forsaken escape room

Bezoekers bekeken ook