Escape De Kist Enschede

Escaperoomcentrum Escape De Kist Enschede heet je hartelijk welkom aan de Voortsweg 69 in Enschede.

Meer informatie over Escape De Kist Enschede in Enschede

Voor de echte avonturiers ben je bij Escape De Kist Enschede aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escape De Kist Enschede en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Enschede, spreekt Escape De Kist Enschede tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Voortsweg 69 in Enschede. Telefonisch is Escape De Kist Enschede te bereiken via 31 6 55065960 en op de website http://www.escapedekist.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escape De Kist Enschede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escape De Kist Enschede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escape De Kist Enschede

Bezoekers bekeken ook