Escaperoom Deventer

Escaperoomcentrum Escaperoom Deventer heet je hartelijk welkom aan de Gashavenstraat 7a in Deventer.

Meer informatie over Escaperoom Deventer in Deventer

Voor de echte avonturiers ben je bij Escaperoom Deventer aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escaperoom Deventer en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Deventer, spreekt Escaperoom Deventer tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Gashavenstraat 7a in Deventer. Telefonisch is Escaperoom Deventer te bereiken via 31 6 24157177 en op de website http://escaperoomdeventer.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escaperoom Deventer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escaperoom Deventer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escaperoom Deventer

Bezoekers bekeken ook