Escape-Ede Escaperoom

Escaperoomcentrum Escape-Ede Escaperoom heet je hartelijk welkom aan de Galvanistraat 1 in Ede.

Meer informatie over Escape-Ede Escaperoom in Ede

Voor de echte avonturiers ben je bij Escape-Ede Escaperoom aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escape-Ede Escaperoom en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Ede, spreekt Escape-Ede Escaperoom tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Galvanistraat 1 in Ede. Telefonisch is Escape-Ede Escaperoom te bereiken via 31 6 34892450 en op de website http://www.escape-ede.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escape-Ede Escaperoom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escape-Ede Escaperoom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escape-Ede Escaperoom

Bezoekers bekeken ook