Inscape Challenge

Escaperoomcentrum Inscape Challenge heet je hartelijk welkom aan de Wattstraat 44 in Zoetermeer.

Meer informatie over Inscape Challenge in Zoetermeer

Voor de echte avonturiers ben je bij Inscape Challenge aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Inscape Challenge en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Zoetermeer, spreekt Inscape Challenge tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Wattstraat 44 in Zoetermeer. Telefonisch is Inscape Challenge te bereiken via 31 79 343 6313 en op de website http://www.inscapechallenge.com/contact.html kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Inscape Challenge? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Inscape Challenge het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Inscape Challenge

Bezoekers bekeken ook