De Criminele Kamer

Escaperoomcentrum De Criminele Kamer heet je hartelijk welkom aan de Gelreweg 34 in Harderwijk.

Meer informatie over De Criminele Kamer in Harderwijk

Voor de echte avonturiers ben je bij De Criminele Kamer aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij De Criminele Kamer en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Harderwijk, spreekt De Criminele Kamer tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Gelreweg 34 in Harderwijk. Telefonisch is De Criminele Kamer te bereiken via en op de website kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij De Criminele Kamer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Criminele Kamer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. De Criminele Kamer

Bezoekers bekeken ook