Escape from Wonderland

Escaperoomcentrum Escape from Wonderland heet je hartelijk welkom aan de Breestraat 45 in Leiden.

Meer informatie over Escape from Wonderland in Leiden

Voor de echte avonturiers ben je bij Escape from Wonderland aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escape from Wonderland en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Leiden, spreekt Escape from Wonderland tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Breestraat 45 in Leiden. Telefonisch is Escape from Wonderland te bereiken via 31 6 51094452 en op de website https://www.escapefromwonderland.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escape from Wonderland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escape from Wonderland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escape from Wonderland

Bezoekers bekeken ook