Room Escape Amsterdam

Escaperoomcentrum Room Escape Amsterdam heet je hartelijk welkom aan de Tom Schreursweg 8 in Amsterdam.

Meer informatie over Room Escape Amsterdam in Amsterdam

Voor de echte avonturiers ben je bij Room Escape Amsterdam aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Room Escape Amsterdam en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Amsterdam, spreekt Room Escape Amsterdam tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Tom Schreursweg 8 in Amsterdam. Telefonisch is Room Escape Amsterdam te bereiken via 31 20 463 5850 en op de website http://www.roomescapeamsterdam.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Room Escape Amsterdam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Room Escape Amsterdam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Room Escape Amsterdam

Bezoekers bekeken ook