Clocked-Up Escape Room & Citygames

Escaperoomcentrum Clocked-Up Escape Room & Citygames heet je hartelijk welkom aan de Looierstraat 41 in Arnhem.

Meer informatie over Clocked-Up Escape Room & Citygames in Arnhem

Voor de echte avonturiers ben je bij Clocked-Up Escape Room & Citygames aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Clocked-Up Escape Room & Citygames en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Arnhem, spreekt Clocked-Up Escape Room & Citygames tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Looierstraat 41 in Arnhem. Telefonisch is Clocked-Up Escape Room & Citygames te bereiken via 31 6 30403662 en op de website http://www.clocked-up.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Clocked-Up Escape Room & Citygames? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Clocked-Up Escape Room & Citygames het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Clocked-Up Escape Room & Citygames

Bezoekers bekeken ook