Escape Heerhugowaard

Escaperoomcentrum Escape Heerhugowaard heet je hartelijk welkom aan de Hectorlaan 3 in Heerhugowaard.

Meer informatie over Escape Heerhugowaard in Heerhugowaard

Voor de echte avonturiers ben je bij Escape Heerhugowaard aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escape Heerhugowaard en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Heerhugowaard, spreekt Escape Heerhugowaard tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Hectorlaan 3 in Heerhugowaard. Telefonisch is Escape Heerhugowaard te bereiken via 31 72 572 0757 en op de website http://www.escapeheerhugowaard.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escape Heerhugowaard? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escape Heerhugowaard het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escape Heerhugowaard

Bezoekers bekeken ook