Escaperoom 'De kelder van De Meestoof'

Escaperoomcentrum Escaperoom 'De kelder van De Meestoof' heet je hartelijk welkom aan de Bierensstraat 6 in Sint-Annaland.

Meer informatie over Escaperoom 'De kelder van De Meestoof' in Sint-Annaland

Voor de echte avonturiers ben je bij Escaperoom 'De kelder van De Meestoof' aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escaperoom 'De kelder van De Meestoof' en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Sint-Annaland, spreekt Escaperoom 'De kelder van De Meestoof' tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Bierensstraat 6 in Sint-Annaland. Telefonisch is Escaperoom 'De kelder van De Meestoof' te bereiken via 31 6 28733487 en op de website https://www.uitjeinjouwstad.nl/de-kelder-van-de-meestoof/# kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escaperoom 'De kelder van De Meestoof'? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escaperoom 'De kelder van De Meestoof' het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escaperoom ‘De kelder van De Meestoof’

Bezoekers bekeken ook