Escaperoom Drachten

Escaperoomcentrum Escaperoom Drachten heet je hartelijk welkom aan de Morra 2-15 in Drachten.

Meer informatie over Escaperoom Drachten in Drachten

Voor de echte avonturiers ben je bij Escaperoom Drachten aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escaperoom Drachten en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Drachten, spreekt Escaperoom Drachten tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Morra 2-15 in Drachten. Telefonisch is Escaperoom Drachten te bereiken via 31 512 202 072 en op de website http://www.escaperoomdrachten.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escaperoom Drachten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escaperoom Drachten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escaperoom Drachten

Bezoekers bekeken ook