De Fabriek - Sport Escape Room

Escaperoomcentrum De Fabriek - Sport Escape Room heet je hartelijk welkom aan de Baanweg 26 in Harderwijk.

Meer informatie over De Fabriek - Sport Escape Room in Harderwijk

Voor de echte avonturiers ben je bij De Fabriek - Sport Escape Room aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij De Fabriek - Sport Escape Room en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Harderwijk, spreekt De Fabriek - Sport Escape Room tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Baanweg 26 in Harderwijk. Telefonisch is De Fabriek - Sport Escape Room te bereiken via 31 85 488 3698 en op de website https://defabriek.nl/sportescaperoom-6/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij De Fabriek - Sport Escape Room? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Fabriek - Sport Escape Room het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. De Fabriek – Sport Escape Room

Bezoekers bekeken ook