Escape room Hof te Langelo

Escaperoomcentrum Escape room Hof te Langelo heet je hartelijk welkom aan de Aaftinksweg 13 in Haaksbergen.

Meer informatie over Escape room Hof te Langelo in Haaksbergen

Voor de echte avonturiers ben je bij Escape room Hof te Langelo aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escape room Hof te Langelo en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Haaksbergen, spreekt Escape room Hof te Langelo tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Aaftinksweg 13 in Haaksbergen. Telefonisch is Escape room Hof te Langelo te bereiken via 31 6 42780002 en op de website https://escaperoomhoftelangelo.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escape room Hof te Langelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escape room Hof te Langelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escape room Hof te Langelo

Bezoekers bekeken ook