Escape Hunt Groningen

Escaperoomcentrum Escape Hunt Groningen heet je hartelijk welkom aan de Het Hout 1 in Groningen.

Meer informatie over Escape Hunt Groningen in Groningen

Voor de echte avonturiers ben je bij Escape Hunt Groningen aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escape Hunt Groningen en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Groningen, spreekt Escape Hunt Groningen tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Het Hout 1 in Groningen. Telefonisch is Escape Hunt Groningen te bereiken via 31 50 851 7800 en op de website https://escapehunt.com/nl/groningen/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escape Hunt Groningen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escape Hunt Groningen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escape Hunt Groningen

Bezoekers bekeken ook