De Gilde Der Wijzen

Escaperoomcentrum De Gilde Der Wijzen heet je hartelijk welkom aan de De Houtakker 51 in Bemmel.

Meer informatie over De Gilde Der Wijzen in Bemmel

Voor de echte avonturiers ben je bij De Gilde Der Wijzen aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij De Gilde Der Wijzen en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Bemmel, spreekt De Gilde Der Wijzen tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op De Houtakker 51 in Bemmel. Telefonisch is De Gilde Der Wijzen te bereiken via en op de website kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij De Gilde Der Wijzen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Gilde Der Wijzen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. De Gilde Der Wijzen

Bezoekers bekeken ook