Escape Mijdrecht

Escaperoomcentrum Escape Mijdrecht heet je hartelijk welkom aan de Dorpsstraat 37A in Mijdrecht.

Meer informatie over Escape Mijdrecht in Mijdrecht

Voor de echte avonturiers ben je bij Escape Mijdrecht aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escape Mijdrecht en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Mijdrecht, spreekt Escape Mijdrecht tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Dorpsstraat 37A in Mijdrecht. Telefonisch is Escape Mijdrecht te bereiken via 31 6 26941051 en op de website http://escapemijdrecht.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escape Mijdrecht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escape Mijdrecht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escape Mijdrecht

Bezoekers bekeken ook