The Space

Escaperoomcentrum The Space heet je hartelijk welkom aan de Verlengde Noordkade 4a in Veghel.

Meer informatie over The Space in Veghel

Voor de echte avonturiers ben je bij The Space aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij The Space en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Veghel, spreekt The Space tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Verlengde Noordkade 4a in Veghel. Telefonisch is The Space te bereiken via en op de website https://www.noordkade-uitjes.nl/the-space-escape-room/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij The Space? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Space het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. The Space

Bezoekers bekeken ook