Escape Room Wageningen

Escaperoomcentrum Escape Room Wageningen heet je hartelijk welkom aan de ingang 3, Nude 28 in Wageningen.

Meer informatie over Escape Room Wageningen in Wageningen

Voor de echte avonturiers ben je bij Escape Room Wageningen aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escape Room Wageningen en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Wageningen, spreekt Escape Room Wageningen tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op ingang 3, Nude 28 in Wageningen. Telefonisch is Escape Room Wageningen te bereiken via 31 317 700 225 en op de website http://www.escaperoomwageningen.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escape Room Wageningen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escape Room Wageningen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escape Room Wageningen

Bezoekers bekeken ook