Escape Room Baarn

Escaperoomcentrum Escape Room Baarn heet je hartelijk welkom aan de Heemskerklaan in Baarn.

Meer informatie over Escape Room Baarn in Baarn

Voor de echte avonturiers ben je bij Escape Room Baarn aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escape Room Baarn en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Baarn, spreekt Escape Room Baarn tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Heemskerklaan in Baarn. Telefonisch is Escape Room Baarn te bereiken via 31 35 533 7176 en op de website https://escaperoombaarn.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escape Room Baarn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escape Room Baarn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escape Room Baarn

Bezoekers bekeken ook