Best Escape Purmerend

Escaperoomcentrum Best Escape Purmerend heet je hartelijk welkom aan de Weerwal 10 in Purmerend.

Meer informatie over Best Escape Purmerend in Purmerend

Voor de echte avonturiers ben je bij Best Escape Purmerend aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Best Escape Purmerend en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Purmerend, spreekt Best Escape Purmerend tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Weerwal 10 in Purmerend. Telefonisch is Best Escape Purmerend te bereiken via 31 6 27058806 en op de website http://bestescapepurmerend.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Best Escape Purmerend? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Best Escape Purmerend het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Best Escape Purmerend

Bezoekers bekeken ook