Once Upon A Time

Escaperoomcentrum Once Upon A Time heet je hartelijk welkom aan de Zendmastweg 11 in Assen.

Meer informatie over Once Upon A Time in Assen

Voor de echte avonturiers ben je bij Once Upon A Time aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Once Upon A Time en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Assen, spreekt Once Upon A Time tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Zendmastweg 11 in Assen. Telefonisch is Once Upon A Time te bereiken via en op de website kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Once Upon A Time? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Once Upon A Time het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Once Upon A Time

Bezoekers bekeken ook