Escape Room Elst

Escaperoomcentrum Escape Room Elst heet je hartelijk welkom aan de Ambachtsweg 11 in Elst.

Meer informatie over Escape Room Elst in Elst

Voor de echte avonturiers ben je bij Escape Room Elst aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escape Room Elst en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Elst, spreekt Escape Room Elst tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Ambachtsweg 11 in Elst. Telefonisch is Escape Room Elst te bereiken via 31 481 356 704 en op de website https://www.escaperoomelst.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escape Room Elst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escape Room Elst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escape Room Elst

Bezoekers bekeken ook