Escape010

Escaperoomcentrum Escape010 heet je hartelijk welkom aan de Diergaardesingel 67a in Rotterdam.

Meer informatie over Escape010 in Rotterdam

Voor de echte avonturiers ben je bij Escape010 aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escape010 en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Rotterdam, spreekt Escape010 tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Diergaardesingel 67a in Rotterdam. Telefonisch is Escape010 te bereiken via 31 10 313 8627 en op de website http://www.escape010.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escape010? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escape010 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escape010

Bezoekers bekeken ook