Escaperoom Rijen

Escaperoomcentrum Escaperoom Rijen heet je hartelijk welkom aan de Oosterhoutseweg 13 in Rijen.

Meer informatie over Escaperoom Rijen in Rijen

Voor de echte avonturiers ben je bij Escaperoom Rijen aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escaperoom Rijen en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Rijen, spreekt Escaperoom Rijen tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Oosterhoutseweg 13 in Rijen. Telefonisch is Escaperoom Rijen te bereiken via 31 6 23980821 en op de website https://www.escaperoomrijen.nl/contact kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escaperoom Rijen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escaperoom Rijen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escaperoom Rijen

Bezoekers bekeken ook