Escape Room Locked.Amsterdam

Escaperoomcentrum Escape Room Locked.Amsterdam heet je hartelijk welkom aan de Nieuwe Hemweg 8 in Amsterdam.

Meer informatie over Escape Room Locked.Amsterdam in Amsterdam

Voor de echte avonturiers ben je bij Escape Room Locked.Amsterdam aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escape Room Locked.Amsterdam en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Amsterdam, spreekt Escape Room Locked.Amsterdam tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Nieuwe Hemweg 8 in Amsterdam. Telefonisch is Escape Room Locked.Amsterdam te bereiken via 31 20 261 5386 en op de website http://www.lockedamsterdam.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escape Room Locked.Amsterdam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escape Room Locked.Amsterdam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escape Room Locked.Amsterdam

Bezoekers bekeken ook