Underwater Escape Room

Escaperoomcentrum Underwater Escape Room heet je hartelijk welkom aan de Oosterdokskade 123 in Amsterdam.

Meer informatie over Underwater Escape Room in Amsterdam

Voor de echte avonturiers ben je bij Underwater Escape Room aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Underwater Escape Room en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Amsterdam, spreekt Underwater Escape Room tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Oosterdokskade 123 in Amsterdam. Telefonisch is Underwater Escape Room te bereiken via en op de website kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Underwater Escape Room? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Underwater Escape Room het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Underwater Escape Room

Bezoekers bekeken ook