Escape Room Tivoli

Escaperoomcentrum Escape Room Tivoli heet je hartelijk welkom aan de Markt 68 in Oudenbosch.

Meer informatie over Escape Room Tivoli in Oudenbosch

Voor de echte avonturiers ben je bij Escape Room Tivoli aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escape Room Tivoli en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Oudenbosch, spreekt Escape Room Tivoli tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Markt 68 in Oudenbosch. Telefonisch is Escape Room Tivoli te bereiken via en op de website http://www.escaperoomtivoli.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escape Room Tivoli? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escape Room Tivoli het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escape Room Tivoli

Bezoekers bekeken ook